Sağlık Politikalar Derneğinden Adli Tıp Kurumuna Ziyaret

Adli Tıp Kurumu, Kurum Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Muhammed ŞİMŞEK’i Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak makamında ziyaret ettik. Ziyarete, Derneğimiz Genel Başkanı Sayın Musa AKAN, Yeni Sendika İstanbul İl Başkanı Nuray SARITAŞ hazır bulundular.

10 Şubat 2024 tarihinde Ülkemiz ’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Türkiye 112 ve UMKE Çalıştayına Adli Tıp Kurum başkan yardımcısı Sayın Dr. Muhammed ŞİMŞEK’e çalıştay hakkında bilgi verilerek davetiyesi taktim edildi.

Aynı zamanda Türkiye 112 ve UMKE Çalıştayımızın Düzenleme Kurulu başkanlarımızdan olan Adli Tıp Kurum Başkanı Sayın Dr. Öğ. Üy. Hızır ASLIYÜKSEK beyefendinin de davetiyesi kendilerine taktim edildi.

Adli Tıp Kurum Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Muhammed ŞİMŞEK’e gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.

3.145.60.29