Yönetim Kurulumuz'dan İstanbul Valisine Ziyaret

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği, Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası yönetim kurulu olarak İstanbul Valimiz Sayın Davut GÜL’ü makamında ziyaret ettik. Ziyarete Genel Başkan Yardımcımız Musa AKAN, İstanbul Şube başkanımız Nuray SARITAŞ, Şube başkan vekilimiz Talip ÇELİK, başkan yardımcılarımız Mustafa ŞİMŞEK, Yakup KARALAR ve Galip DURMAZ katılım sağladılar.

Sayın Valimize İstanbul’da ki sağlık çalışanlarımızın sorunlarını, 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) çalışanlarımızın talep ve beklentilerini ilettik.  Ayrıca 112 ve UMKE çalıştayımıza davet ettik. Programına uyması halinde katılmak istediğini ve Çalıştayımızın çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu, sonuç raporunu mutlaka incelemek istediklerini beyan ettiler.

Değerli Valimize samimi sohbeti, göstermiş olduğu ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

3.135.190.101