Türkiye 112-UMKE Çalıştayı için Prof.Dr.Ali KOCATAŞ Hocamızla Görüştük

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası, Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ve saglikciyiz.com.tr iş birliği ile 10.02.2024 tarihinde düzenleyeceğimiz Türkiye 112-UMKE çalıştayımızın hazırlıkları kapsamında “Hastanelerde Hasta Kabul Sorunları Durum Analizi ve Hedefleri”  oturum başkanımız,  Kanuni Sultan Süleyman E.A. Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali KOCATAŞ, Başhekim Yardımcısı kıymetli hocamız Dr. Nurettin SUNER  ve Mehmet Akif Ersoy E.A. Hastanesi, önceki dönem 112 Başhekimi Dr.Metin ARSLAN hocalarımızla bir araya geldik.

Yapılan toplantılara Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği Başkanı olan Musa AKAN, Yeni Sendika İstanbul İl Başkanı Nuray SARITAŞ, Yeni Sendika İl başkan vekili Talip ÇELİK katılım sağladılar.

18.118.200.136