• slayt
112-UMKE Çalıştayımıza Prof. Dr. Recep AKDAĞ Hocamızı Davet Ettik

 

 

Acil sağlık hizmetleri (112 ve UMKE) bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık hizmetlerinin en vazgeçilmez, en hızlı yapılması gereken hizmetlerindendir.

 

10 Şubat 2024 tarihinde Ülkemiz’de ilk kez gerçekleştirilecek olan “Türkiye 112 ve UMKE Çalıştayı’nı” yapmamızdaki birincil amaç deprem kuşağında bulunan ülkemizde Acil ve Afet durumlarında yapılması gerekenlere dikkat çekmek, önleyici tedbirler almak ve olası durumlarda toplum farkındalığını geliştirerek sosyal sorumluluğumuzu pekiştirmektir.

 

Türkiye 112 ve UMKE çalışanları olarak çalıştayımızda 112’nin ve UMKE’nin profilini çıkarmayı planlıyoruz. Gerçekleştireceğimiz çalışma gruplarında özlük haklarımızdan, çalıştığımız istasyonların durumlarına kadar toplamda 12 konuyu alanında öncü hocalarımızla istişare ederek çözüm önerileri geliştireceğiz.

 

Çalıştay sonucunu İl Ambulans Servisi Başhekimlerimiz başta olmak üzere Acil Sağlık Hizmetleri başkanlarımıza, İl Sağlık Müdürlerimize, Sağlık Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza iletmeyi arzu ediyoruz.

 

Onursal Başkanlığını ve Açılışını Önceki Dönem Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep AKDAĞ Hocamızın Üstlendiği 112&UMKE Çalıştayına siz değerli üyelerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.




Okunma Sayısı: 84


3.146.255.127








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top