112 & UMKE Çalıştayımıza Sayın Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU Hocamızı Davet Ettik

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimiz, Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası, ve saglikciyiz.com.tr iş birliği ile 10.02.2024 tarihinde düzenleyeceğimiz Türkiye 112-UMKE çalıştayımızın hazırlıkları kapsamında İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU hocamızı çalıştayımıza davet ettik.

Toplantıya Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Sağlık Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim İKİZCELİ hocamız, Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği Başkanı olan Musa AKAN, Yeni Sendika İstanbul İl Başkanı Nuray SARITAŞ, Yeni Sendika İl başkan yardımcısı Hilal BOZAN ÖZERDEM ve Yeni Sendika İl Başkan yardımcısı Tuba DEMİRCİ katılım sağladılar.

Türkiye’de ilk kez yapılacak olan Türkiye 112-UMKE çalıştayının çok önemli bir proje olduğunu sağlık çalışanlarının özlük haklarının, çalışma şartlarının ve sosyal hakları konusunda yöneticilere ve politika yapıcılara yol gösterici olabileceği bu tür projelerin bundan sonrada yapılması konuları konuşularak görüş alışverişinde bulunuldu.

İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU hocamızı çalıştayımıza  tensiplerfi halinde katılabileceklerini beyan ettiler. Değerli İl Sağlık Müdürümüze ilgi, alaka ve nazik kabulleri için  çok teşekkür ederiz.

3.19.56.114