Sağlık Politikaları Derneğinden AFAD İl Müdürlüğüne Ziyaret

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak İl Afet ve Acil Durum Müdürümüzü Sayın Ercan AKAR’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarete Genel Başkanımız Musa AKAN, Yeni Sendika İstanbul Şube başkanımız Nuray SARITAŞ, Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği Başkan yardımcısı Satı GÖKARSLAN ve Halil AYKUT katılım sağladılar.

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürümüzü Sayın Ercan AKAR’a 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) çalışanlarımızın talep ve beklentilerini ilettik.  Ayrıca 112 ve UMKE çalıştayımıza davet ettik. Çalıştayımızın çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu, katılmak istediğini ve sonuç raporunun İstanbul ve Türkiye için çok önemli olacağını ve kurum olarak yararlanabileceklerini beyan ettiler.

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürümüzü Sayın Ercan AKAR’a samimi sohbeti, göstermiş olduğu ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

3.141.41.187