• slayt
Üyelerimizle Bursa'yı Gezdik!

 

 

 

 

 

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimizin, YENİSENDİKA İstanbul Şubesi ile ortaklaşa  düzenlediği üyelerimize özel Bursa gezisi büyük katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

 

Programımıza, Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimiz Genel Başkanı ve YENİ SENDİKA Genel Başkan Yardımcımız Musa AKAN, Yeni Sendika İstanbul Şubesi Başkan Yardımcıları Talip ÇELİK, Mustafa ŞİMŞEK, Hilal BOZAN, Yakup KARALAR ve Galip DURMAZ katılım sağladılar.  Rehber eşliğinde yapılan Bursa gezisinde Cumalıkızık, Uluçınar, Panorama müzesi, Osman Gazi türbesi, Orhan Gazi türbesi, Ulucami Hanlar bölgesi ve Emirsultan Hazretleri türbesi ziyaret edilerek Bursa’nın tarihi ve kültürel yerleri ile manevi şahsiyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Her geçen gün biraz daha çoğalan üyelerimizle aramızdaki dostluğun, muhabbetin ve uhuvvetin arttığı gezilerimiz, artarak devam edecektir. Katılım gösteren tüm üyelerimize ve temsilcilerimize Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimiz ve YENİ SENDİKA ailesi olarak teşekkür ederiz.




Okunma Sayısı: 142


3.138.174.95








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top