• slayt
İlaç Sanayiinde Ar-Ge Aşamaları ve Türkiye’deki Durum Programımız

 

 

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimizin düzenlediği, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim İkizceli hocamızın koordine ettiği ve moderatörlüğünü Prof. Dr. Mustafa Turan hocamızın yaptığı “İlaç Sanayiinde Ar-Ge Aşamaları ve Türkiye’deki Durum” konulu programa Prof. Dr. Abdurrahim Koçyiğit, Prof. Dr. Alper Okyar, Doç. Dr. Mustafa Güzel hocalarımız katılmış ve Türkiye’de ilaç Ar-Ge ve Türkiye ile dünyadaki İlaç Ar-Ge Çalışmaları ve İlaç Sanayii hakkında sunumlar gerçekleştirmişlerdir.

 

 

Yapılan sunumlar sonrasında Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği, dernek başkanımız Musa Akan dernek çalışmalarından bahsetmiş, TUSEP Genel Sekreteri Abdullah Daştan ise deneğimiz faaliyetlerini çok beğendiğini, tebriklerini ve TUSEP olarak ilaç Ar-Ge aşamaları da dahil, yapılacak olan tüm çalışmalara da destek vereceklerini belirtmiştir.

 

 

Konuşmaların bitiminde soru cevap yapılarak katılımcıların soruları hocalarımız tarafından yanıtlanmıştır. Programda koordinatör hocamız Prof. Dr. İbrahim İkizceli’ye ve emeği geçen hocalarımıza ve misafir katılımcılarımıza Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği adına teşekkür ederiz.

 

 

Program sunumlarına ulaşmak için tıklayınız : http://www.youtube.com/watch?v=XE3j2S8Sy0U

 




Okunma Sayısı: 1023


3.19.31.73








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top