30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin yıl dönümünü karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Şanlı tarihimizdeki dönüm noktaları, millet olarak nereden gelip nereye gittiğimizi, kutlu yürüyüşümüzün mana ve değerini bizlere en güzel şekilde hatırlatmaktadır. 30 Ağustos Zaferi de, böyle bir dönüm noktası olarak hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği Yönetim Kurulu

3.141.202.54