• slayt
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz Kutlu Olsun

"15 Temmuz 2016 Türk Milletinin kutlu zaferi, Dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazılan kutlu bir direniştir.

 

Türk Milletinin egemenliğine ve istikbaline müdahale etmeye kalkanlara karşı verilen demokrasi mücadelesinin yıldönümünde bu mücadelenin izlerini hala hayatlarımızda taşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla kahraman Türk Milleti milli iradeyi teslim almak isteyenlerin karşısında göğsünü siper etmiş, tarihimiz boyunca olduğu gibi vatan sevgisi ve inancı ile vatanımızı kuşatmaya kalkanlara geçit vermemiştir.Bu büyük tehlikeyi atlattıktan sonra yeniden inşa ve arınma süreci başlamış ve hala devam etmektedir.

 

Hain darbe girişiminde bulunanlar aslında Türkiye’nin önünü kesmek ve 2023 hedeflerine hızla yol alırken ülkemiz  hedeflerine ulaşamasın, uydu devlet konumunda olsun diye üst akılları devreye soktular.

 

Türk Milleti istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlerin akıllarının alamayacağı bir direniş sergilediler.


15 Temmuz hain darbe girişiminde, bir gecede 248 şehidimiz ve 2301 Vatandaşımız ise gazi oldu. Bu millet, söz konusu vatanı, bayrağı ve demokrasisi olduğunda, her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdi, demokrasi dersi verdi.

 

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyor, Gazilerimize ve ailelerine minnetlerimizi sunuyoruz.

 




Okunma Sayısı: 934


3.145.130.31








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top