2020 Yılı İstanbul İlçe Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri Anket Sonuçları Belli Oldu

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ile saglikciyiz.com.tr sağlık haber sitesinin ortaklaşa düzenlediği 2020 Yılının İstanbul İlçe Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri Anketi'nin sonuçları belli oldu.

Sağlık politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ve saglikciyiz.com.tr olarak bu anketi düzenleme amacımız, gece gündüz, canla başla çalışan yöneticilerimizin diğer görevlerinin yanı sıra pandemi sürecini de çok güzel ve başarılı bir şekilde yönetiyor olmalarından dolayı kendilerine bu vesileyle teşekkür etmekti.

Ayrıca Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği  ve saglikciyiz.com.tr sitesi olarak, konuya dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve canla başla çalışan yöneticilerimizi halkımızın gözünde de onurlandırmak için bu anketi düzenledik.

Saglikciyiz.com.tr adresinde yayımlanan “İstanbul İlçe Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri Anketi”mizi 30 Nisan 2021 tarihinde Saat 24.00 da sonlandırmış bulunmaktayız. Anket sonucu aşağıdadır.

Aynı zamanda Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ve saglikciyiz.com.tr sponsorluğuyla kazananlara plaket ve hediyeleri takdim edilecektir. Anket sonucunda başarı elde eden tüm sağlık çalışanlarını ve yöneticilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

En iyi hizmet eden İlçe Sağlık Müdürü

Dr. Bekir TURAN