• slayt
2020 Yılı İstanbul Sağlık Yöneticileri Anket Sonuçları Açıklandı

2020 Yılı İstanbul Sağlık Yöneticileri Anket sonuçları açıklandı.

 

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ile saglikciyiz.com.tr sitesinin ortaklaşa düzenlediği '2020 Yılının Sağlık Yöneticileri Anketi'nin sonuçları açıklandı.

 

Sağlık politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak bu anketi düzenleme amacımız, gece gündüz, canla başla çalışan yöneticilerimizin diğer görevlerinin yanı sıra pandemi sürecini de çok güzel ve başarılı bir şekilde yönetiyor olmalarından dolayı kendilerine bu vesileyle teşekkür etmekti.

 

Ayrıca Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği  ve saglikciyiz.com.tr sitesi olarak, konuya dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve canla başla çalışan yöneticilerimizi halkımızın gözünde de onurlandırmak için bu anketi düzenledik.

 

Saglikciyiz.com.tr adresinde yayımlanan “Sağlık Yöneticileri Anketi”mizi 31 Mart 2021 tarihinde Saat 24.00 da sonlandırmış bulunmaktayız.

 

Anket sonucu aşağıdadır. Aynı zamanda Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ve saglikciyiz.com.tr sponsorluğuyla Nisan ayı içerisinde kazananlara plaket ve hediyeleri takdim edilecektir.

 

Anket sonucunda başarı elde eden tüm sağlık çalışanlarını ve yöneticilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

 En iyi hizmet eden Başhekim;

 

 1- Prof. Dr. Cevdet Uğur KOÇOĞULLARI

 2- Prof. Dr. Kaan KIRALİ

 3- Doç. Dr. Mehmet Mesut SÖNMEZ

 

En iyi hizmet eden Hastane İdare ve Mali İşler Müdürü

 

1- Kürşat ZENGİN

2- Suat BALCI

3- Ferhat DURAN

 

En iyi hizmet eden Sağlık Bakımı Hizmetleri Müdürü

 

1- Dr. Asibe ÖZKAN

2- Asiye GÜLEŞEN

3- Feride ÇOĞULLULAR




Okunma Sayısı: 865


18.224.44.108








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top