• slayt
Üyelerimizle Kahvaltıda bir araya geldik

Sağlık politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak pandemi süreciyle ara verdiği çalışmalarımıza ve projelerimize bugün yeniden start verdik. 

 

Sağlık politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak pandemi süreciyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza ve projelerimize bugün yeniden start verdik.

 

 Derneğimiz Onursal Başkanlarından Ecz.Ali Murat Duman ve Başkanımız Musa Akan eşliğinde çok sayıda üyemizle kahvaltı organizasyonuna bir araya geldik.

 

Organizasyon açılış konuşmasını yapan Başkanımız Musa Akan daha önce ulusal düzeyde gerçekleştirdiğimiz ve önümüzdeki günlerde de sağlık çalışanlarımız, ülkemiz ve milletimiz için yararlı olabilecek yeni projelerimizden bahsederek birlik beraberlik içinde ve çok çalışarak bu projeleri nasıl hayata geçireceğimizi anlattı. 

 

Derneğimiz Onursal Başkanlarından Ecz.Ali Murat Duman ise ekibimizin daha önce çok işler başardığını ve bu birlik beraberlikle sağlık çalışanlarımız için daha çok faydalı işler yapacağımıza olan inancını ekibimizle paylaştı.

Kahvaltı organizasyonunda Dernek Başkan yardımcımız Yunus Emre Kırgeç’e Samsun iline tayini çıkması sebebiyle veda hediyesi takdim edilerek ekip arkadaşlarımızın güzel dilekleri ve duaları eşliğinde uğurladık.




Okunma Sayısı: 889


3.16.83.150








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top