Onur Üyemiz Prof. Dr. Mustafa Güzel Cumhurbaşkanımızla görüştü

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimizin Onur Üyesi, COVİD-19 tedavisinde kullanılan Favipiravir isimli ilacın yerli sentezini üreten ekibin lideri ve  Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Güzel hocamız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN ile gündeme dair bir çok konuların arz edildiği bir görüşme gerçekleştirdi.

Ayrıca derneğimiz ve yakında gerçekleştireceğimiz projeler hakkında kendilerine sunum yaptılar.

Ülkemizin Sağlık Politikaları, Sağlığın Geliştirilmesi ve Sosyal Politikalarına önem veren derneğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın 2023 hedefleri doğrultusunda  çok yakında ülkemizin, milletimizin ve sağlık çalışanlarımızın yararına büyük projeler üretmeye, ülkemiz sağlığına katkıda bulunmaya devem edecektir.

18.225.149.32