Istanbul 112'nin Kuruluş Yıl dönümünde sanatçılarımızla bir araya geldik

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul 112'nin 25. ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinin (UMKE) 15. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenledi.

Düzenlenen programa Sağlık Politikaları Derneği Başkanımız Musa Akan ve Başkan yardımcılarımızın çabalarıyla çeşitli sanatçılarımızda programa katılım sağladılar.

İstanbul 112'nin 25. ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinin (UMKE) 15. kuruluş yıl dönümünü kutlamalarına çok değerli yapımcı Erol Koçan, Kuruluş Osman dizisi oyuncusu Burak Sarımola, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Metin Yıldız ve Kurtlar Vadisi dizisi oyuncusu Erhan Ufak’la birlikte katılım sağladık.

İstanbul'da görev yapan ve kurum içinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren 112 Acil Sağlık Hizmetleri personeline ve katılım sağlayan sanatçılarımıza madalya ve plaketler verildi.

Bizleri kırmayarak programımıza iştirak eden sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz...

3.144.172.115