Sağlık Bakanlığı Bakan Yard. Sayın Dr. Şuayip BİRİNCİ’yi makamında ziyaret ettik

Sağlığın Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak, Başkanımız Sayın Musa Akan ve Prof. Dr. Vefik Arıca hocamızla birlikte Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Dr.Şuayip Birinci’yi makamında ziyaret ettik.

Bakanlığımız bünyesinde çalışan, sağlık çalışanlarımızın başta döner sermaye sorunu, sağlıkta şiddet, nöbet ve icap nöbetleri, yıpranma payı, kreş sorunları gibi birçok sorunu kendilerine bizzat aktarma imkânı bulduk.

Ayrıca ekibimizin yapmış olduğu 22 konuda İstanbul’un sağlığının araştırıldığı ve çözüm önerilerinin de bulunduğu İstanbul Sağlık Hizmetleri Raporu çalıştayımızın kitabını takdim ettik.

İlgi, alaka ve misafirperverlikleri için Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Şuayip Birinci’ye teşekkür ediyoruz.

18.119.159.150