Sağlık Bilimleri Üniv. Rektörü Prof.Dr.Cevdet ERDÖL hocamızı ziyaret ettik

Sağlığın Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak, Başkanımız Sayın Musa Akan, Başkan yardımcımız Yunus Emre Kırgeç, Prof. Dr. Vefik Arıca hocamızla birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü  Sayın Prof. Dr. Cevdet Erdöl hocamızı makamında ziyaret ettik.

Ayrıca ekibimizin yapmış olduğu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörümüz  Sayın Prof. Dr. Cevdet Erdöl hocamızın da Onusal başkanı olduğu 22 konuda alanında uzman toplam 450 çok değerli hocamızın katkısının olduğu ve İstanbul’un sağlığının araştırıldığı ve çözüm önerilerinin de bulunduğu İstanbul Sağlık Hizmetleri Raporu çalıştayımızın kitabını takdim ettik.

İlgi, alaka ve misafirperverlikleri için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü  Sayın Prof. Dr. Cevdet Erdöl hocamıza teşekkür ediyoruz.

18.117.183.172