• slayt
Ulusal Basından gazetecilerle bir araya geldik

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak, ulusal medyada çalışan yaklaşık 50 gazeteciyle iftarda bir araya geldik.


Derneğimizin düzenlediği iftarda gazetecilerle bir araya gelen Başkanımız Musa Akan, yaptığımız çalışmalardan ve önümüzdeki günlerde sağlık çalışanlarımıza özel yapacağımız sosyal etkinlikler, organizasyonlar, yarışmalar, çalıştaylar ve kongrelerimizden bahsetti.

Derneğimize olan ilginin her geçen gün arttığını dile getiren Başkanımız Sayın Musa Akan, vatanını milletini seven ve proje odaklı bir dernek ve ekibimizin olduğunu anlattı.

 

Başkanımız Akan, Sağlık çalışanlarının çok fazla sorununun olduğunu, basın mensuplarının da bu konulara değinmesini ve sağlık çalışanlarına yardımcı olmaları gerektiğini, döner sermaye sorununu, sağlıkta şiddet vb. sorunlarımızla ilgili medyanın da daha çok duyarlı olması gerektiğini anlattı.

 

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak yapacağımız çalıştay, kongre ve çeşitli organizasyonlarla sağlık çalışanlarımızın bir nebze de olsun sorunlarına çare bulabileceklerini ve yöneticilerimize yardımcı olmak adına çok çalışacaklarını anlattılar.

 

Derneğimiz adına katılan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.




Okunma Sayısı: 643


3.144.244.44








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top